Juridisk meddelelse og privatlivspolitik

Ansvarlig for indholdet på dette websted:
FSC Danmark (Danish Council for Sustainable Forestry)

Juridisk repræsenteret af:
Direktør, Søren Dürr Grue

Registreret adresse:
Ryesgade 9B, 2. tv.
8000 Aarhus C

Tlf.: +45 8870 9518
E-mail: info@fsc.dk
CVR-nummer: 27 58 09 12

Juridisk meddelelse

Privatlivspolitik for www.fsc.dk

Denne politik gælder for vores hjemmeside fsc.dk.

Vil du læse vores privatlivspolitik for webinarer, klik her.

Vil du læse vores generelle privatlivspolitik, så klik her.

BRUGSBETINGELSER
Når du tilgår og browser på fsc.dk (herefter ”hjemmesiden”), accepterer du uden begrænsning eller forbehold vores privatlivspolitik for hjemmesiden. Du anerkender også, at i det omfang politikken er uoverensstemmende med andre aftaler mellem dig og Danish Council for Sustainable Forestry (herefter FSC Danmark), erstatter privatlivspolitikken disse aftaler, som er uden virkning eller effekt. Din adgang til og anvendelse af denne hjemmeside er underlagt følgende vilkår og alle gældende love, regler og reguleringer.

Sidst opdateret: 2. februar 2022

  1. Privatlivspolitik

    FSC Danmark forpligter sig til at beskytte dine private oplysninger. Denne privatlivspolitik er kun gældende for denne hjemmeside. FSC Danmark respekterer hjemmesidens brugeres privatliv og mener, at private oplysninger skal anvendes ansvarligt og korrekt.

    FSC Danmark kontrollerer de personlige data, som du giver på webstedet. Generelt kan alle brugere besøge hjemmesiden anonymt og uden at afsløre yderligere personlig information. Men det kan forekomme, at vi har brug for oplysninger fra dig, f.eks. når vi skal svare på dine anmodninger om oplysninger eller dine spørgsmål. Du kan også give personlige oplysninger direkte, hvis du f.eks. registrerer dig på vores hjemmeside, tilmelder dig vores nyhedsbrev, ansøger om medlemskab, eller registrerer dig til et event.

  2. Indsamling af personlige data

    De data, vi indsamler, afhænger af din interaktion med os, dine aktive valg, herunder dine privatlivsindstillinger, og hjemmesidens funktioner. De indsamlede data kan omfatte følgende:

    • Navn og kontaktdata. Vi kan indsamle dit for- og efternavn, e-mailadresse, postadresse, telefonnummer og andre lignende kontaktdata.
    • Brugeroplysninger. Vi indsamler lejlighedsvis adgangskoder, adgangskodehints og lignende sikkerhedsoplysninger, som bruges til godkendelse og adgang til konti.
    • Demografiske data. Vi vil meget sjældent indsamle data om alder, køn, land og foretrukket sprog.
    • Lokaliseringsdata. Vi kan indsamle upræcise lokaliseringsdata, f.eks en placering ud fra din IP-adresse eller data, der med mindre præcision angiver din placering f.eks. på by- eller postnummerniveau.

    Registrering på vores hjemmeside
    Ved registrering på hjemmesiden indsamles personlige oplysninger, som f.eks. navn, adresse eller kontaktinformationer som telefonnummer og e-mailadresse. Registreringen giver en bruger mulighed for at få adgang til indhold og tjenester, som kun tilbydes registrerede brugere. Registrerede brugere har mulighed for at ændre og slette de specificerede data på et hvilket som helst tidspunkt. På anmodning oplyser vi dig om, hvilke personlige data vi har om dig. Herudover retter eller sletter vi dine personlige oplysninger, såfremt der ikke er lovbestemte opbevaringskrav.

    Nyhedsbrev
    Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil de oplysninger, som du giver, udelukkende blive anvendt til dette formål. Abonnenter kan også få besked via e-mail om forhold, som er relevante for tjenesten eller registreringen (f.eks. ændringer i nyhedsbrevet eller tekniske betingelser). Vi har brug for dit navn og en gyldig e-mailadresse for at tilmelde dig. For at kontrollere at en tilmelding rent faktisk er lavet af indehaveren af e-mailadressen, har vi en to-trins tilmeldingsprocedure. Til dette formål gemmer vi oplysninger om abonnementet på nyhedsbrevet, bekræftelsesmailen og modtagelsen af det ønskede svar. Dataene anvendes udelukkende til nyhedsbreve og videregives ikke til tredjeparter. Samtykket til opbevaring af dine personlige data og deres brug til nyhedsbrevet, kan til enhver tid tilbagekaldes ved at klikke på linket i nyhedsbrevet. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig denne hjemmeside eller anmode om det via kontaktoplysningerne på denne side.

    Brug af Google Analytics
    Hjemmesiden bruger Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google Inc. (”Google”). Google Analytics bruger ”cookies”, som er tekstfiler, der gemmes på din computer og som tillader analyse af din brug af hjemmesiden. Cookie-informationerne om din brug af hjemmesiden overføres normalt til en Google-server i USA, hvor de gemmes. På vegne af denne hjemmesides operatør anvender Google informationen til at evaluere din brug af hjemmesiden, til at udarbejde rapporter om hjemmesideaktivitet og til at levere andre tjenester relateret til hjemmesideaktivitet og internetbrug til operatøren. IP-adressen, der leveres af Google Analytics som en del af Google Analytics, anvendes ikke sammen med andre Google-data. Du kan se vores hjemmeside uden cookies. Du kan nægte brugen af cookies ved at vælge relevante indstillinger (”tillad ikke cookies”) i din browser. Bemærk, at såfremt du nægter cookies, kan du muligvis ikke gøre brug af alle hjemmesidens funktioner.

    Delingsknapper til sociale medier (plugins)
    Vores hjemmeside bruger delingsknapper (plugins) til sociale platforme fra nedenstående udbydere. Plugins kan genkendes ved, at de er markeret med de relevante logoer. Disse plugins kan videresende information, som kan indeholde personlige oplysninger, til tjenesteudbyderen og kan eventuelt anvendes af tjenesteudbyderen. Vi forhindrer ubevidst og uønsket indsamling og overførsel af data til tjenesteudbyderen vha. en 2-kliks-løsning. For at anvende et ønsket socialt plugin skal det først aktiveres ved et klik på den tilsvarende knap. Kun på den måde er information synlig for tjenesteudbyderen og videregivelse af data mulig. Vi indsamler ikke personhenførbar information ved hjælp af sociale plugins eller deres brug.

    Vi har ingen kontrol over hvilke data, et aktiveret plugin indsamler, og hvordan det bruges af tjenesteudbyderen. På nuværende tidspunkt må det antages, at en direkte forbindelse til udbyderens tjenester vil blive etableret, og at IP-adressen samt enhedsrelaterede oplysninger som minimum vil blive indsamlet og brugt. Det er også muligt, at tjenesteudbyderne vil forsøge at gemme cookies på den anvendte computer. Se venligst de respektive tjenesteudbyderes privatlivspolitikker for at se, hvilke specifikke data der indsamles, samt hvordan de anvendes. Bemærk: Hvis du er logget ind på Facebook samtidigt, kan Facebook måske identificere dig som besøgende på en bestemt side.

    Vi har integreret sociale medier-knapper (plugins) fra følgende virksomheder på vores hjemmeside:

    • Facebook Inc. (1601 S. California Ave - Palo Alto - CA 94304 - USA)
    • Twitter Inc. (795 Folsom St. - Suite 600 - San Francisco - CA 94107 - USA)
    • Google Plus / Google Inc. (1600 Amphitheater Parkway - Mountain View - CA 94043 – USA)
    • Pinterest Inc. (808 Brannan Street, San Francisco, CA 94103)
    • LinkedIn (Gardner House, 2 Wilton Pl, Grand Canal Dock, Dublin, Ireland)
    • Email plugin

    Cookies
    Ligesom mange andre hjemmesider bruger vi ”cookies”. Cookies er tekstfiler, som placeres på din computer, for at hjælpe os med at analysere, hvordan brugere anvender hjemmesiden. Dette giver os automatisk bestemte data, som f.eks. IP-adresse, anvendt browser, computerens operativsystem og din internetforbindelse. Cookien genererer information om din anvendelse af hjemmesiden (inklusiv din anonymiserede IP-adresse), som videresendes og gemmes på vores servere i Frankrig og Tyskland. FSC Danmark bruger informationen til at evaluere din brug af hjemmesiden, til udarbejdelse af rapporter om hjemmesideaktivitet og til at give andre tjenester relateret til hjemmesideaktivitet og internetbrug. Medmindre loven kræver det vil data indsamlet af FSC Danmark under ingen omstændigheder videregives til tredjeparter og ej heller et link med personlig data uden dit samtykke, med mindre loven kræver.

    Du kan besøge vores hjemmeside uden cookies. Du kan nægte brugen af cookies ved at vælge relevante indstillinger (”tillad ikke cookies”) i din browser. Bemærk, at såfremt du nægter cookies, kan du muligvis ikke gøre brug af alle funktionaliteter på hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside giver du FSC Danmark samtykke til at behandle data om dig på den måde og til de ovenfor anførte formål.

  3. Hvorfor har vi brug for personlige data?

    For at kunne give dig de oplysninger og tjenester, som du anmoder os om, har vi brug for dine grundlæggende personlige data. Vi indsamler ikke personlige data fra dig, som vi ikke har brug for til at kunne levere og monitorere tjenester til dig.

  4. Hvordan bruger vi personlige data?

    Alle de personlige data vi behandler, behandles af vores medarbejdere og søsterorganisationer, men hosting af IT og vedligeholdelse af informationer er placeret på servere i Strasbourg i Frankrig og Köln i Tyskland.

  5. Hvor længe opbevarer vi data?

    Dette afhænger af den tjeneste, som du modtager fra os. Vi kan have en juridisk forpligtelse til at opbevare dine data i en årrække. Men vi er som minimum forpligtede til at opbevare data i fem år efter relationens ophør. I enkelte tilfælde er vi lovmæssigt forpligtet til at opbevare dine data i 10 år. Information, som vi anvender til markedsføringsformål, kan opbevares hos os, indtil du meddeler os, at du ikke længere ønsker at modtage denne information.

  6. Dine rettigheder

    Ved lov har du otte grundlæggende rettigheder efter databeskyttelsesforordningen:

    1. Ret til at blive oplyst
    2. Ret til indsigt
    3. Ret til berigtigelse
    4. Ret til sletning
    5. Ret til begrænsning
    6. Ret til udlevering (dataportabilitet)
    7. Ret til indsigelse
    8. Ret til ikke at være genstand for en afgørelse, der alene er baseret på automatisk behandling, herunder profilering

    Som følge heraf kan du ændre eller tilbagekalde dit samtykke ved at underrette os med fremtidig virkning.

  7. Du kan klage

    Hvis du vil klage over vores brug af dine data, skal du i første omgang tage kontakt til vores ansvarlige kontaktperson, så vi kan behandle din klage.

    Søren Dürr Grue
    Ryesgade 9B, 2. tv.
    8000 Aarhus C
    Tlf.: +45 8870 9518
    E-mail: info@fsc.dk

    Du kan også kontakte datatilsynet, se mere her: https://www.datatilsynet.dk/kontakt/

  8. Ændringer i vores privatlivspolitik

    Vi forbeholder os ret til at ændre denne privatlivspolitik fra tid til anden for at sikre, at den overholder gældende lovkrav eller for at lave ændringer i vores privatlivspolitik, f.eks. ved introduktion af nye tjenester. I så fald vil du blive informeret om den opdaterede privatlivspolitik ved at besøge vores hjemmeside. Denne privatlivspolitik gælder ikke for noget, der er forbundet med driften af internettet og uden for FSC Danmarks kontrol og må ikke anvendes i strid med gældende love, regler og reguleringer.

  9. Anmodningsformular vedrørende data

    FSC Danmark har udarbejdet en anmodningsformular, som du kan bruge til at sende en anmodning til FSC Danmark. Det er ikke obligatorisk at bruge formularen, men det kan gøre det nemmere for dig at få overblik over dine rettigheder og inkludere alle de detaljer, der er brug for for at kunne finde de ønskede oplysninger. Du finder standardformularen her.

    Du kan sende din forespørgsel eller yderligere spørgsmål til: info@fsc.dk eller til:

    FSC Danmark
    Ryesgade 9B, 2. tv.
    8000 Aarhus C

Privatlivspolitik for webinarer

By signing up to our webinar, you agree to the terms of this Privacy Statement.

Last updated on 2 February 2022

  1. What Information We Collect

    In order to sign you up for participation, we may collect some personal data. The personal data we collect on the sign-up forms includes the following:

    • Full name (first name, last name)
    • Email address
    • Location
    • Date & Time; or
    • Specific content provided by user which might contain further personal and business data specific to each online form.
  2. How We Collect Your Data

    You as a website user directly provide us with most of the data we collect. As user of the registration form you are responsible for providing accurate, complete and up-to-date information.
    This information includes your full name (first name, last name), email address, and country.

  3. How We Use Your Data

    We process your personal data for one or several of the following purposes:

    • To process your registration for the webinar
    • To ensure your access to the webinar and the accompanying chat functionalities
    • To forward you potential presentations shown during the webinar
    • To communicate with you about upcoming webinars in the series that you signed up for
    • To communicate with you about FSC within the topic of this webinar.

    All the personal data we process is processed by FSC Denmark, however for the purposes of IT hosting and maintenance this information is located on servers in Strasburg in France and Cologne in Germany.

    We will not collect any personal data from you that we do not need to provide and oversee this service to you.

  4. Who We Share Your Data With

    Your personal data will be accessible to the data controller at FSC Denmark. We will only share your personal data with third parties with whom we contract in order to pursue our legitimate interest in providing services to you. This can include:

    Third party service providers; email service providers; IT service providers.

    We will take all reasonable steps, such as the inclusion of clauses in our contracts with such processors or controllers, to ensure that your personal data is safe and treated securely and in accordance with this Privacy Statement.

  5. How Long We Keep Your Personal Data

    Your personal data will be deleted after the conclusion of the webinar series in 2022, unless you request us to keep them to continue to invite you for additional webinars or sign up for other of our services.

  6. Security

    FSC is committed to ensuring the privacy of your personal information. In order to prevent unauthorized access or disclosure, we have put in place suitable physical, electronic and managerial procedures to safeguard and secure the information we collect online.

  7. Your Rights

    FSC would like to make sure you are fully aware of all your data protection rights. Every user is entitled to the following with regards to their data:

    • The right to be informed
    • The right of access
    • The right to rectification
    • The right to erasure
    • The right to restrict processing
    • The right to data portability
    • The right to object
    • Rights in relation to automated decision making and profiling.

    Upon your request, we provide you with information about the personal data we hold about you. You have the right to access or verify your personal data FSC GD is holding and to have your personal data modified, corrected or deleted under certain conditions at any time. If you would like to exercise one of your data protection rights, please do not hesitate to contact us at info@fsc.dk.

  8. Cookies and Similar Technologies

    What are cookies?
    Cookies are text files placed on your computer to collect standard internet log information and visitor behavior information. When you visit our websites, we may collect information from you automatically through cookies or similar technology.

    How do we use cookies?
    Our use of Cookies automatically gives us certain data, such as IP address, browser used, operating system from your computer and your connection to the internet. The information generated by the cookie about your use of the online forms (including your anonymized IP address) will be transmitted and stored on our servers in France and Germany. FSC GD will use this information for the purpose of evaluating your use of the online forms, compiling reports on activity and providing other services relating to online forms activity and internet usage. Unless the law requires so, in no case will the data collected by FSC GD be passed on to third parties or a link with personal data will be established without your consent.

    How to manage cookies
    You can use our online forms without cookies. You can refuse the use of cookies by selecting the appropriate settings (“do not accept cookies”) on your browser. Please note that if you do this you may not be able to use the full functionality of online forms. By using online forms, you consent to the processing of data about you by FSC GD in the manner and for the purposes set above.

  9. Your Requests and Complaints

    If you have any request for access, rectification, blocking and/or erasure of your personal data please contact us at info@fsc.dk. In the event you have a complaint, please contact us directly in the first instance so that we can address your request and/or complaint.

  10. How to Contact Us

    If you have questions about this Privacy Statement, the data we hold on you, or you would like to exercise one of your data protection rights, please do not hesitate to contact us:

    Email us at: info@fsc.dk
    FSC Denmark Ryesgade 9B , 2 TV 8000 Aarhus C Denmark Tax no.: 27580912

FSC Danmark generelle privatlivspolitik

Vi forbedrer og opdaterer løbende vores privatlivspolitik. Vi forbeholder os ret til at ændre denne privatlivspolitik fra tid til anden for at sikre, at den overholder gældende lovkrav eller for at lave ændringer i vores privatlivspolitik. Når vi ændrer politikken, vil datoen i bunden blive ændret.

Den altid gældende privatlivspolitik vil kunne findes på fsc.dk/privatlivspolitik.

Sidst opdateret: 2. februar 2022

  1. Ansvar for data

    Beskyttelse af dine data har høj prioritet hos os

    FSC Danmark er dataansvarlig, og vi sørger for, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med EU's persondataforordning (General Data Protection Regulation ( GDPR)).
    Denne politik for privatlivsbeskyttelse beskriver, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Politikken skal desuden sikre, at vi lever op til EU's GDPR.
    Vi gennemgår løbende politikken med henblik på at sikre, at vi respekterer dine rettigheder og lever op til forordningens forpligtelser.

    Kontaktoplysninger

    Organisation: Danish Council for Sustainable Forestry (FSC Danmark)

    Kontaktperson: Søren Dürr Grue

    Adresse: Ryesgade 9B, 2. tv., 8000 Aarhus C

    CVR:-nummer 27580912

    Telefonnr.: +45 8870 9518

    E-mail: info@fsc.dk

    Hjemmeside: www.fsc.dk


    Non-profit medlemsforening

    Danish Council for Sustainable Forestry, dog i daglig tale FSC Danmark (Forest StewardshipCouncil Danmark) er en non-profit ikke-statslig medlemsorganisation med det formål at fremme miljømæssig, social og økonomisk ansvarlig skovbrug verden over gennem FSC-certificeringsordningen. Dette gøres gennem oplysning og rådgivning omkring FSC-certificering i praksis, fremme af markedet for FSC-certificerede produkter i Danmark samt udformning og vedligeholdelse af den danske skovstandard for FSC. FSC Danmark er det danske sekretariat for den internationale FSC-organisation. Det er FSC Danmarks formål at sikre, at arbejdet med FSC-certificering i Danmark også i forhold tilstandardudvikling og revision udvikles og vedligeholdes efter de til enhver tid gældende regler. FSC Danmark skal til enhver tid fremme en positiv og konstruktiv dialog mellem alle partner med interesse i miljø, sociale forhold eller økonomi i forbindelse med skovbrug og produkter med oprindelse fra skoven. Sekretariatet har beliggenhed og bosted i Aarhus Kommune. Læs mere organisationens vedtægter.

    Gennemsigtighed i vores databehandling

    Transparens er en kerneværdi for FSC som en global og bredt anerkendt certificeringsordning. Derfor kan du altid finde denne privatlivspolitik online og på anmodning få den tilsendt.

  2. Behandling af personoplysninger

    Disse oplysninger om dig bruger vi

    Vi har brug for oplysninger om dig, så vi kan gøre vores certificeringsordning og oplysningsarbejde, herunder arrangementer, services, events, kurser, projekter og kampagner, bedre og sikre, at den/det er af høj kvalitet. Herunder kan du se de data, vi anvender, hvis relevant:


    Almindelige personoplysninger:

    • Navn
    • Ansættelsessted/organisation
    • E-mailadresse (dit arbejde) eller din private e-mailadresse
    • Telefonnummer (arbejde eller privat)

    Andre oplysninger:

    • Trafik- og brugsdata vedrørende vores hjemmesider
    • CPR-nummer (kun for ansatte)
    • Fødselsdatoer

     

    Hvor får vi dine oplysninger fra?

    Vi får vores oplysninger om dig fra to forskellige kilder:

    • Oplysninger du vælger at give os
    • Oplysninger vi får, når du bruger vores tjenester

     

    Vi bruger dine data til relevante og specifikke formål

    Vi behandler dine data med bestemte og relevante formål for øje. Formålene er:

    • Administration af din relation til os
    • Tilpasning og målretning af vores kommunikation og markedsføring til dig
    • Information via vores hjemmeside og sociale medier
    • Udbredelse af viden om vores formål, aktiviteter, kurser, indsatser og projekter med videre
    • Forbedring og udvikling af FSC-certificeringen
    • Udbredelse af viden om FSC-certificering, skovcertificering og brug af FSC’s varemærker

     

    Vi har altid en grund til at behandle dine personoplysninger

    Lovlige grunde til behandling er:

    • Vores almene interesser i at behandle dine oplysninger (vurdering af vores formål og din interesse)
    • Kontrakt mellem os og dig gør det nødvendigt
    • Behandling med samtykke fra dig

     

    Vi behandler kun relevante og nødvendige persondata

    Vi indsamler, opbevarer og behandler kun data om dig, når vi vurderer, at de er relevante og nødvendige i forhold til de ovenfor anførte formål og vores organisations formål jævnfør beskrivelsen fra vores vedtægter gengivet i indledningen. Formålet bestemmer, hvilken type data om dig og omfanget heraf, der er relevant(e) i den enkelte behandlingssituation. Det samme gælder omfanget af de personoplysninger, vi bruger. Dog kan lovgivning også bestemme, hvilken type data om dig, der er nødvendig for at have og omfanget af den. Vi har til hver en tid kun den information om dig, som er nødvendig i forhold til vores relation til dig og vores formål. Visse personoplysninger er kun tilgængelig for relevante medarbejdere, og vi har interne procedurer, der sikrer, at vi ikke opbevarer oplysninger om dig i for lang tid eller har for mange oplysninger.


    Vi ajourfører dine personoplysninger

    Hvis du anmoder os om det, så ændrer vi de personoplysninger om dig, som vi behandler. Vi har også selv procedurer, der skal sikre, at dine oplysninger er korrekte og relevante. Det er vigtigt for os, at dine oplysninger er korrekte og up-to-date, så kontakt os venligst, hvis du har ændringer eller kommentarer til dine data. Skriv til info@fsc.dk.


    Vi sletter dine data, når de ikke er nødvendige mere

    Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke har brug for dem mere i forhold til det formål, som var årsagen til indsamlingen, opbevaringen og behandlingen af dine personoplysninger. Nogle data slettes senest fire år efter, det ikke længere er legitimt for os at have dem (virksomheder der ophæver deres certificering eller licens eller melder sig ud af vores forening), mens andre data (jobansøgninger og relateret materialer) slettes efter et år. Opbevaringen af ikke-nødvendig data i de to ovenstående tilfælde skyldes lettere administration og mulighed for genaktivering af relation og rekruttering af medarbejdere. Andre data slettes i det øjeblik, hvor vi bliver opmærksomme på, at det ikke er legitimt at have dem længere. Du kan altid få oplyst, hvor lang tid vi opbevarer din data ved at kontakte os.


    Nogle gange beder vi om samtykke

    Vi indhenter altid samtykke, hvis det er nødvendigt i forhold til formålet med behandlingen. Hvis ikke vi har dit samtykke, anmoder vi om det, inden vi indsamler, opbevarer og behandler dine data. Du har givet os dit samtykke, som derfor er frivilligt. Du kan altid trække det tilbage ved at kontakte os via kontaktoplysningerne i starten af politikken.


    I nogle få tilfælde videredistribuerer vi dine personoplysninger

    I nogle få sammenhænge videregiver vi dine personoplysninger, men altid kun med dit samtykke og ikke personfølsomme data. Dataene vil her udelukkende være kontaktoplysninger og hjemmesideadresse. Vi indhenter dit samtykke, inden vi videredistribuerer dine persondata til samarbejdspartnere i tredjelande. Hvis vi videregiver dine personoplysninger til samarbejdspartnere i tredjelande, sørger vi for, at den måde de beskytter personoplysninger på stemmer overens med vores politik og den altid gældende lovgivning.

  3. Sikkerhed

    Vi har stor fokus på at beskytte dine personoplysninger og har interne procedurer for sikkerhed

    Vi har udarbejdet interne procedurer med faste arbejdsgange og rutiner vedrørende informationssikkerhed. Det omfatter, at specifikke medarbejdere har klart defineret ansvar for eksempelvis opbevaring og sletning af data. Disse skal sikre, at vi beskytter dine persondata i overensstemmelse med GDPR. I tilfælde af brud på sikkerheden, der kan true dine data, vil vi underrette dig hurtigst muligt.

  4. Anvendelse af cookies

  5. Dine rettigheder

    Ved lov har du otte grundlæggende rettigheder efter databeskyttelsesforordningen. Herunder har vi listet de mest relevante, og hvordan du bruger dem.

    Ret til indsigt, til at blive oplyst og til udlevering

    Du har ret til at få indsigt i, hvilke typer data, vi har om dig, hvordan vi behandler dem, og hvor længe vi opbevarer dem. Du har også ret til at blive oplyst om, hvor vi har dataene fra, hvad vi bruger dem til og hvad grundlaget er for behandlingen. Du kan også få information om, hvem vi videredistribuerer dem til, hvis det er tilfældet. Du har desuden ret til at modtage de konkrete personoplysninger, du har givet os, og vi har fået fra andre med dit samtykke.

    Kontakt os via info@fsc.dk, hvis du vil have en eller flere af ovenstående oplysninger.


    Ret til berigtigelse og sletning

    Du har ret til at få rettet urigtige oplysninger om dig, og under visse omstændigheder har du også ret til at få slettet personoplysninger. Kontakt os via info@fsc.dk med oplysninger om forkerte data, og hvordan de skal rettes.

    Hvis du eksempelvis mener, at de persondata, vi har om dig, ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, der var baggrunden for, at vi indhentede dem, så informer os venligst via samme e-mailadresse.


    Ret til indsigelse

    Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling og videredistribution af dine persondata. Kontakt os via info@fsc.dk, hvis du har en indsigelse.
    Når du kontakter os angående én eller flere af dine otte rettigheder, eksempelvis en af ovenstående, så svarer vi dig inden fem arbejdsdage.

  6. Sådan klager du

    Klager til FSC Danmark

    Hvis du vil klage over vores brug af dine data, skal du i første omgang tage kontakt til vores ansvarlige kontaktperson, så vi kan behandle din klage:

    Søren Dürr Grue. Ryesgade 9B, 2. tv., 8000 Aarhus C. Tlf.: +45 8870 9518. E-mail: info@fsc.dk


    Klager til Datatilsynet

    Du kan også kontakte en databeskyttelsesmyndighed - eksempelvis Datatilsynet, som du kan kontakte her.